Nekas nevar būt labāks par vafelēm svētdienas rītā. Šoreiz vēlējos veselīgāku versiju iemīļotajām – šoreiz bez piena un ar pilngraudu miltiem. Sanāca daudz labāk kā biju gaidījusi!! 🙂 Ņamma…
Sastāvdaļas:
3 olas, 6 ēd.k. pilngraudu milti, sauja auzu pārslas, 1 ēd.k. eļļa, 4 ēd.k. cukura, 1/2 tējk. sāls,1 tējk. kanēlis, 1/2 tējk. cepamais pulveris, 1 tējk. vaniļas cukurs, nedaudz silta ūdens
Pagatavošana:
1. Bļodā sajauc olas, miltus, eļļu, auzu pārslas, cukuru, sāli, kanēli, cepamo pulveri un vaniļas cukuru līdz masa ir vienmērīga.
2. Pamazām pievieno siltu ūdeni, kamēr masa kļūst tik šķidra, lai ir ērti uzlikt uz pannas. Es pievienoju aptuveni 1/2 glāzes.
3. Masu liek uz vafeļu pannas un apcep līdz vafeles ir gaiši brūnas. Pasniedz ar ievārījumu.
Lai labi garšo!
Mūsmājās šorīt tapa vafeles pēc Tavas receptes. Sanāk tiešām gardas! Ņammm!
Man prieks, ka garšoja!! 🙂