Mani eksperimenti un meklējumi virtuvē turpinās… Man ļoti garšo pankūkas un plācenīši, bet tā kā šobrīd piena produktiem ir pateikts liels NĒ un laiks brokastu pagatavošanai nav vairāk kā 20 minūtes, tad nācās kaut ko sadomāt 🙂 un tad atcerējos par kabaci, kas stāvēja uz virtuves galda…
Sastāvdaļas:
Vidēja izmēra kabacis, 2 olas, 3 ēd.k. miltu, šķipsna sāls, 1 ēd.k. cukurs
Pagatavošana:
Pavisam vienkārši – kabaci nomizo, izņem sēklas un sarīvē uz smalkas rīves. Tad pievieno olas, sāli, cukuru un samaisa. Tad iemaisa miltus un mīkla gatava! Uz pannas eļļu un aidā cepšanai!
Plācenīši ideāli garšo ar ievārījumu – mana izvēle – vecāsmammas upeņu zapte.
Lai garšo! Cheers!